Nuvarande kosttillskott

Just nu kör jag på ZMA, Pure Whey och koffein+. Samtliga av dessa produkter är gjorda av kolozzeum. Kolozzeum samarbetar med den Fairing vilket är ett pålitligt och bra märke här i Sverige. Har aldrig heller haft några problem med kolozzeum egna märken, så det är därför jag fortsätter att beställa från deras shop . Givitvis är deras produkter riktigt bra enligt mig. Kan starkt rekommendera deras Whey. Har testa flera olika proteinpulver i mina dagar , kolozzeum är helt klart det godaste 😉

ZMA – Kolozzeums ZMA består av en speciell sammansättning av Magnesium Aspartat, Zink monometionin/aspartat och vitamin B6. Denna speciella blandning har studerats noga och kan vara ett viktigt tillskott för dig som vill öka i styrka, bygga muskelmassa, öka prestationsförmågan samt förbättra återhämtningen!

Koffein+ – Koffein har en uppiggande effekt och underlättar fettförbränningen.
Studier pekar också på att det finns en synergisk effekt mellan grönt te och koffein, vilket innebär att deras kombinerade effekt blir större än sammanlagda effekten av dem var för sig. Koffein har också en positiv effekt på hjärnan genom att blockera de trötthetssignaler som ökar vid långvariga psykiska och fysiska prestationer.

Dessa två kosttillskott var inte alls dyra dom låg på 260kr tillsammans med 100 kapslar var. Vilket räcker i över tre månader förutsätt att man tar en varje dag.

20120228-153851.jpg

Advertisements

About Medved

I blog at afternoonclub.wordpress.com
This entry was posted in Afternoon Club News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s